Fast for Facebook

Fast for Facebook 3.3

Razendsnelle Facebook app zonder poespas

VOOR

  • Snel Facebook verversen
  • Doet alles wat je wilt
  • Te gebruiken als Android-widget

TEGEN

  • Karig uiterlijk

Uitmuntend
8

Fast for Facebook is een sociale snelheidsduivel voor fervente Facebookers. De vederlichte gratis app voor Android biedt alle opties die je nodig hebt om volop actief te zijn op ’s werelds populairste sociaalnetwerksite.

Fast for Facebook kan alles wat de officiële Facebook-applicatie ook kan. Statusupdates plaatsen, inchecken op locaties, foto’s maken en uploaden, praten met vrienden via Facebook chat… geen optie ontbreekt. Het verschil met de officiële app zit hem echter in de snelheid waarmee je dit doet.

Met Fast for Facebook laadt je namelijk alle sociale materialen een stuk sneller op het scherm van je smartphone. Zo check je rapper dan voorheen waar je vrienden mee bezig zijn én gaat de batterij van je mobiele telefoon langer mee. In de optionele Speed-modus kiest Fast for Facebook tevens voor afbeeldingen in lage resolutie, waardoor het nóg minder tijd kost om je feed te verversen. Plus, het scheelt ook nog eens in je dataverbruik.

Leuk aan Fast for Facebook is de mogelijkheid om het uiterlijk aan te passen. In plaats van een effen witte achtergrond, kies je bijvoorbeeld één van de meegeleverde afbeeldingen of een foto uit je eigen collectie. Dat maakt het overigens nog geen mooie app. Waar Facebook zelf er strak en sober uitziet, oogt Fast for Facebook helaas wat goedkoop dankzij de rommelige interface.

De complete Facebook-ervaring in een hogere versnelling; dat is Fast for Facebook in een notendop. Android-gebruikers met veel vrienden en weinig tijd kunnen eigenlijk niet om deze sociale app heen.

Meeste downloads Browsers voor android

Meer
Fast for Facebook

Download

Fast for Facebook 3.3

Beoordelingen about Fast for Facebook